首页 > 外语> 托福> 托福

You will now be asked to give your opini

2019-03-29| 来源:互联网| 查看:88| 评论:0

摘要:You will now be asked to give your opinion about a familiar topic. Give yourself 15 seconds to prepare your response. Then record yourself speaking fo
You will now be asked to give your opinion about a familiar topic. Give yourself 15 seconds to prepare your response. Then record yourself speaking for 45 seconds.
?? Listen to Track 13.
?? Many universities now offer academic courses over the Internet. However, some people still prefer learning in traditional classrooms. Which do you think is better? Explain why.
答案:To respond to this particular question, you should clearly state what your opinion is: Do you think it is better to learn in traditional classrooms or take classes over the Internet? Then you should give reasons to support your opinion. If you take the position that you believe Internet or online courses are more effective, you might give the reason that they are more effective because a student can study at anytime from anywhere. You might further support that reason by using an example from your own experience. You might say that you learn best in the evenings and so online courses allow you to learn when you are best able to concentrate, whereas in a traditional classroom, you have to concentrate at a particular time.
?? If you believe that online courses are not better than learning in a traditional classroom, you might give an example of something that happens in the classroom that makes learning effective. You might say that direct contact with a teacher is important. You could continue to develop your response by giving examples of how direct contact is beneficial to learning.
?? Keep in mind that there is no "correct" answer to this question. Whether you prefer courses over the Internet or in traditional classrooms, your answer can be supported with examples and details. It is important to make sure that you state your opinion and develop your response with good examples and relevant details.
?? Your response should be intelligible, should demonstrate effective use of grammar and vocabulary, and should be well developed and coherent. Your response is scored using the Independent Speaking Rubric (see Appendix A).
[听力原文]
Narrator
?? Many universities now offer academic courses over the Internet. However, some people still prefer learning in traditional classrooms. Which do you think is better? Explain why.
解析:
SPEAKING
??? This section measures your ability to speak in English about a variety of topics.
?? There are six questions in this section. For each question, you will be given a short time to prepare your response. When the preparation time is up, answer the question as completely as possible in the time indicated for that question. You should record your responses so that you can review them later and compare them with the answer key and scoring rubrics.
语音播放 ?
Track 12——13
1.? You will now be asked to speak about a familiar topic. Give yourself 15 seconds to prepare your response. Then record yourself speaking for 45 seconds.
?? Listen to Track 12.
?? What do you miss most about your home when you are away? Use specific details in your explanation.
答案:?There are many ways you could answer this particular question. You will need to talk about one or more things about your home that you miss when you are away and provide explanations for why you miss them.
?? You should begin by providing a specific example of something that you miss about your home. For example, this could be your family, your favorite room, or your mother's cooking. You should then provide more details about why you miss this. For example, you could describe your favorite room and talk about the comfortable chair that is in it and how you have had wonderful talks with your family and friends there. Or you could say that you miss your mother's cooking because she prepares special, spicy food that you cannot get when you are away from home. It is important to develop your ideas with specific explanations. You should not merely give a list of things you miss without providing details that help the listener understand why you miss them.
?? Your response should be intelligible, should demonstrate effective use of grammar and vocabulary, and should be well developed and coherent. Your response is scored using the Independent Speaking Rubric (see Appendix A).
[听力原文]
Narrator
?? What do you miss most about your home when you are away? Use specific details in your explanation.
解析:
?Listen to Track 11.
A. Other students should comment on the man's remark.
B. Most people would agree with the man's opinion.
C. Artwork funded by the government is usually of excellent quality.
D. The government project was not a waste of money.

答案:D
解析:[听力原文]
Narrator
?? Listen again to part of the discussion. Then answer the question.
Male student
?? Yeah, but didn't the government end up wasting a lot of money for art that wasn't even very good?
Professor
?? Uh, some people might say that, but wasn't the primary objective of the Federal Art Project to provide jobs?
Narrator
?? What does the professor imply when she says this:
Professor
?? Uh, some people might say that, but wasn't the primary objective of the Federal Art Project to provide jobs?
Track 11
语音播放
答案:0
解析:
What does the professor say about artists' opinions of government support for the arts?
A. Most artists believe that the government should provide more funding for the arts.
B. Most artists approve of the ways in which the government supports the arts.
C. Even artists do not agree on whether the government should support the arts.
D. Even artists have a low opinion of government support for the arts.

答案:C
解析:
Why does the professor mention the Kennedy Center and Lincoln Center?
A. To give examples of institutions that benefit from corporate support
B. To illustrate why some artists oppose the building of cultural centers
C. To show how two centers were named after presidents who supported the arts
D. To name two art centers built by the government during the Depression

答案:A
解析:
The class discusses some important events related to government support for the arts in the United States. Put the events in order from earliest to latest.
?? Write your answer choices in the spaces where they belong. You can either write the letter of your answer choice or you can copy the sentence. The first one is done for you.

Answer Choices
A. Arts councils were established in all 50 states of the country.
B. The federal budget supporting the arts was reduced by half.
C. The Federal Art Project helped reduce unemployment.
D. The National Endowment for the Arts was establishe
答案:CDAB
解析:
According to the discussion, in what two ways was the Federal Art Project successful? Choose 2 answers.
A. It established standards for art schools.
B. It provided jobs for many artists.
C. It produced many excellent artists.
D. It gave many people greater access to the arts.
答案:B,D,
解析:
What is the discussion mainly about?
A. Reasons the United States government should not support the arts
B. The history of government support for the arts in the United States
C. Strengths and weaknesses of different government-sponsored arts programs
D. Different ways in which governments can help support artists

答案:B
解析:[听力原文] 29-33
Narrator
?? Listen to part of a discussion in a United States government class.
Professor
?? OK, last time we were talking about government support for the arts. Who can sum up some of the main points? Frank?
Male student
?? Well, I guess there wasn't really any, you know, official government support for the arts until the twentieth century. But the first attempt the United States government made to, you know, to support the arts was the Federal Art Project.
Professor
?? Right. So, what can you say about the project?
Male student
?? Um, it was started during the Depression, um, in the 1930s, to employ out-of-work artists.
Professor
?? So was it successful? Janet? What do you say?
Female student
?? Yeah, sure, it was successful—I mean, for one thing, the project established a lot of, like, community art centers and, uh, galleries in places like rural areas where people hadn't really had access to the arts.
Professor
?? Right.
Male student
?? Yeah, but didn't the government end up wasting a lot of money for art that wasn't even very good?
Professor
?? Uh, some people might say that, but wasn't the primary objective of the Federal Art Project to provide jobs?
Male student
?? That's true. I mean, it did provide jobs for thousands of unemployed artists.
Professor
?? Right, but then, when the United States became involved in the Second World War, unemployment was down, and it seemed that these programs weren't really necessary any longer.
?? So, moving on... we don't actually see any govern—er, well, any real government involvement in the arts again until the early 1960s, when President Kennedy and other politicians started to push for major funding to support and promote the arts. It was felt by a number of politicians that, well, that the government had a responsibility to... uh, support the arts as sort of, oh what can we say, the soul, or spirit of the country. The idea was that there'd be a federal subsidy, uh, financial assistance to artists and artistic or cultural institutions. And for just those reasons, in 1965, the National Endowment for the Arts was created.
?? So, it was through the NEA, the National Endowment for the Arts, um, that the arts would develop, would be promoted throughout the nation. And then, individual states throughout the country started to establish their own state arts councils to help support the arts. There was kind of a cultural explosion—and by the mid-1970s, by 1974, I think, all 50 states had their own arts agencies, their own state arts councils that worked with the federal government, with corporations, artists, performers, you name it.
Male student
?? Did you just say corporations? How were they involved?
Professor
?? Well, you see, corporations aren't always altruistic, they might not support the arts unless... well, unless the government made it attractive for them to do so, by offering corporations tax incentives to support the arts—that is by letting corporations pay less in taxes if they were patrons of the arts. Uh, the Kennedy Center in Washington, D.C., you may, maybe you've been there, or Lincoln Center in New York. Both of these were built with substantial financial support from corporations. And the Kennedy and Lincoln Centers aren't the only examples—many of your cultural establishments in the United States will have a plaque somewhere acknowledging the support, the money, they've received from whatever corporation. Yes, Janet?
Female student
?? But aren't there a lot of people who don't think it's the government's role to support the arts?
Professor
?? Well, as a matter of fact, a lot of politicians who did not believe in government support for the arts, they wanted to do away with the agency entirely for that very reason—to get rid of governmental support—but they only succeeded in taking away about half the annual budget. And as far as the public goes... well, there are about as many individuals who disagree with government support as there are those who agree—in fact, with artists in particular, you have lots of artists who support—and who have benefited from—this agency, although it seems that just as many artists oppose a government agency being involved in the arts for many different reasons—reasons like they don't want the government to control what they create. In other words... the arguments both for and against government funding of the arts are as many and, and as varied as the individual styles of the artists who hold them.

本文转载自网络,如对您的侵权,请联系站长删除!

上一题 SPEAKING
下一题 语音播放

托福相关阅读

fdasfDirections: Read the question below. You have 30 minutes to plan, write, and revise your essay. Typically, an effective response will contain a minimum of 300 words.This section measures your ability to write in English to communicate in an academic environment.语音播放语音播放?语音播放语音播放You will now be asked to give your opinion about a familiar topic. Give yourself 15 seconds to prepare your response. Then record yourself speaking for 45 seconds.SPEAKING?Listen to Track 11.Track 11What does the professor say about artists' opinions of government support for the arts?Why does the professor mention the Kennedy Center and Lincoln Center?The class discusses some important events related to government support for the arts in the United States. Put the events in order from earliest to latest.According to the discussion, in what two ways was the Federal Art Project successful? Choose 2 answers.What is the discussion mainly about?Track 10Listen to Track 9.Track 9What is the professor's purpose in telling the students about moving rocks?What important point does the professor make about the area where the rocks are found?The professor mentions an experiment done five to ten years ago on the wind speed necessary to move rocks. What opinion does the professor express about the experiment?According to the professor, what have the researchers agreed on?What does the professor mainly discuss?Track 8What mistakes does the professor imply the woman has made while working on a project? Choose 2 answers.Why did the woman choose property rights as a topic?What is the professor's opinion of the other students in the woman's group?Why does the professor mention the "free-rider" problem?What is the conversation mainly about?Track 7Listen to Track 6.Track 6What does the professor imply about himself when he recounts some life experiences he had before becoming a literature professor? Choose 2 answers.What point does the professor make when he mentions a ship's path?What does Emerson say about the past?On what basis did Emerson criticize the people of his time?What is the main purpose of the lecture?Track 5?Listen to Track 4.Track 4Why does the professor mention the wood thrush?According to the lecture, what is one possible reason that displacement activities are often grooming behaviors?What does the professor say about disinhibition?Indicate whether each of the activities below describes a displacement activity. Put a check (√) in the correct boxes.What is the lecture mainly about?Track 3?Listen to Track 2.Track 2What is the man's attitude toward his current assignment?What does the woman say about her experience seeing a performance of Happy Strangers when she was younger? Choose 2 answers.What does the woman imply about critical reaction to the play Happy Strangers?Why does the man need the woman's assistance? Choose 2 answers.LISTENING(听力已损坏)Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passaLook at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passage.?In paragraph 6, the author's primary purpose is toThe word "foul" in the passage is closest in meaning toAccording to paragraph 5, the decision to drill for oil depends on all of the following factors EXCEPT?The word "sloping" in the passage is closest in meaning toWhat does the development of the Alaskan oil field mentioned in paragraph 4 demonstrate?Which of the following strategies for oil exploration is described in paragraph 4?Which of the following can be inferred from paragraph 3 about gushers?The word "adjacent" in the passage is closest in meaning toWhich of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in paragraph 2? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential informatIn paragraphs 1 and 2, the author's primary purpose is toAccording to paragraph 1, which of the following is true about petroleum formation?The word "accumulate" in the passage is closest in meaning toDirections: Read the passage. Then answer the questions. Give yourself 20 minutes to complete this practice set.Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passa?Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passage.According to paragraph 5, which of the following has been used as evidence to suggest that Upper Paleolithic people were capable of complex thought and conscious awareness of their environment?According to paragraph 4, what change is evident in the art of the period following the Upper Paleolithic?According to paragraph 4, which of the following may best represent the attitude of hunters toward deer and reindeer in the Upper Paleolithic period?According to paragraph 4, scholars believe that wild cattle, horses, and mammoths are the animals most frequently portrayed in cave paintings for all of the following reasons EXCEPT:Why does the author mention that Upper Paleolithic cave art seemed to have "reached a peak toward the end of the Upper Paleolithic period, when the herds of game were decreasing"??According to paragraph 3, scholars explained chips in the painted figures of animals by proposing thatWhich of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in paragraph 3? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential informatThe word "trappings" in the passage is closest in meaning to?According to paragraph 2, what makes some researchers think that certain cave paintings were connected with magical-religious activities?