首页 > 学历> 成考(专升本)> 英语

According to this passage, all educate

2019-04-30| 来源:互联网| 查看:92| 评论:0

摘要: According to this passage, all educated Europeans of the seventh century were expected to study ________A.physical science and chemistryB.Greek and
According to this passage, all educated Europeans of the seventh century were expected to study ________
A.physical science and chemistry
B.Greek and Latin
C.democracy and communism
D.French and Spanish
答案:B
解析: 第三段。7世纪的时候,受过教育的欧洲人都既学希腊语又学拉丁语。选项B是正确的。

A good synonym for "origin" is________
A.people
B.future
C.beginning
D.culture
答案:C
解析:【原文大意】
两百年以前,美国学生进美国学校,跟你一样,他们学算术、英文拼写和地理。但跟你不同的是,他们还要学希腊语和拉丁语。事实上,学生花在学习希腊语和拉丁语的时间超过学习时间的一半。
欧洲的大多数学生也是如此。直到7世纪,所有受过教育的欧洲人都懂拉丁语。无论是居住在英格兰、意大利、法国还是西班牙,只要他受过教育,他就会拉丁语。
在7世纪,受过教育的欧洲人开始学希腊语,也学拉丁语。这两种语言已经成为古希腊和古罗马的第一位语言。所有受过教育的欧洲人都要求会这两种语言。
对于受过教育的欧洲人来说,希腊和罗马的语言是非常重要的。希腊和罗马的思想也是非常重要的。人们很清楚他们的许多观点都来自希腊和罗马。要想理解自己的文化,就必须知道它的起源。他们明白,起源存在于古典世界中。
而今天,我们有太多的事情要学以至于几乎无人有时问学习希腊语和拉丁语。你们几乎没有人在学校学这两种语言。然而,希腊和罗马的思想对我们来说仍然非常重要。这些思想仍然起着形成当今西方文化的作用。要了解我们自己的文化,就必须了解古典世界的文化。
第四段。这个单词的后面一句提到beginnings,这是对origin的解释:最初的、最开始的。要想了解他们自己的文化,就必须知道它的起源。选项c是正确的。
回答下列题
Two hundred years ago, American students went to American schools. Like you, they studied arithmetic, spelling and geography. Unlike you, they also studied Greek and Latin. In fact, students spent more than half their time studying Greek and Latin.
The same was true for most students in Europe. Until the seventh century, all educated Europeans knew Latin. It did not matter if they lived in England or Italy or France or Spain. If they were educated, they knew Latin.
During the seventh century, educated Europeans began to study Greek as well as Latin. Greek and Latin had been the leading languages of the ancient Greeks and Romans. All educated Europeans were expected to know these languages.
To educated Europeans, the languages of the Greeks and the Romans were important. The ideas of the Greeks and Romans were also important. People knew that many of their own ideas had come from the Greeks and the Romans. To understand their own culture, they must understand its origin. They knew that those beginnings lay in the classical world.
Today we have so many things to study that few people have time to learn Greek and Latin. Few of you will study either language in school. Yet the ideas of the Greeks and the Romans are still important to us. These ideas still help to shape Western culture today. To understand our own culture, we must understand the culture of the classical world.
答案:C
解析:

Which animals in this passage are bred by scientific methods?
A.Poultry.
B.Geese.
C.Birds.
D.Chickens.
答案:D
解析:
倒数第二段,最后两句话。养鸡专业户科学喂养。选项D是正确的。


Land which is too poor to sustain cattle might be used to raise________
A.horses
B.oxen
C.sheep
D.dairy cows
4
答案:C
解析:
第四段。羊是最承受艰苦的动物。它们可以在非常贫瘠的土地上生存。选项C是正确的。
Where is the Corn Belt located?
A.Northeast.
B.Midwest.
C.South.
D.West.
答案:B
解析: 第三段。种植玉米的区域在中西部。选项B是正确的。

Farm animals in this passage are for________
A.farming
B.leather only
C.natural balance
D.man's need
答案:D
解析:【原文大意】
农场的牲畜为人类提供食物和衣料、皮革以及其他产品。有些动物,如马和牛是拉机器的搬运工具。牲畜耕作美国陆地的40%。
牛提供肉类、皮革和奶制品。牛肉和牛奶大约占美国农场总收入的三分之一。中西部和西部的农场主喂养着整个国家的大部分的肉牛。美国的主要奶牛带从新英格兰贯穿北部各州到明尼苏达州。东部的农场主在明尼苏达州、威斯康星州和艾奥瓦州把自己大部分的牛奶卖给公司,制作成黄油、奶酪和无糖炼乳。
猪长得很快,提供肉类,还可提供生产其他许多产品的材料。猪以玉米为生。在中西部玉米带的农场主养了超过美国三分之二的猪。
羊为人类提供肉类、羊毛以及羊皮。羊是耐劳的动物,在贫瘠的土地上也能很好地生存。
家禽包括鸡、鸭、鹅、火鸡及其他鸟类。他们给人类提供肉类和蛋。许多农民家里养不多的鸡,以供家庭的蛋和肉的需要。但在美国,农场主会专门养成群的肉鸡或蛋鸡。他们用科学的方法喂养。
有些专业户养貂或其他动物为要它们的毛皮。养兔子是为了吃肉,养蚕是为蚕丝。许多农户养蜜蜂是为了蜂蜜或给庄稼授粉。
第一段。第一段所列举的牲畜所能做的都是为人类服务的。选项D是正确的。
回答下列题
Farm animals provide man with food and material for clothing, leather and other products.Some,
such as horses and oxen, provide transportation and power to pull maehinery.Livestock gaze on about 40 percent of the United States land area.
Cattle provide meat, hides and dairy products.Beef and dairy cattle account for about a third of
all farm income in the U.S.Farms in the Midwest and sprawling ranches in the West raise most of the country's beef cattle.The main Dairy Belt in the U.S.extends through the Northern states from New England to Minnesota.Eastern dairy farmers in Minnesota, Wisconsin and Iowa sell most of their milk to companies that make butter, cheese and evaporated milk.
Hogs grow rapidly and provide meat and materials used to make many products.Hogs thrive on corn, and farmers in the Corn Belt of the Midwest raise more than two-thirds of U.S.hogs.Sheep and goats supply man with meat, wool and skins for leather.They are hardy animals that live well on poor grazing land.
Poultry includes chickens, ducks, geese, turkeys and other birds raised for meat or eggs.Many farmers keep small flocks of chickens to supply their families with eggs and meat.But some U.S.farmers specialize in raising large flocks of meat or egg-laying chickens.They use scientific breeding and feeding methods.
Some specialized farms raise mink and other animals for their fur, rabbits for meat, or silkworms for silk.Many farmers keep bees to get their honey and to help pollinate crops.
答案:D
解析:

In the last paragraph, the writer again refers to the fire as a living creature by saying that it
A.can be blown around by the wind
B.dwarfs man's best efforts
C.heats the air above it
D.may still win the struggle
答案:D
解析:
在第一段,作者提到火如同有生命的造物,人类与火的战斗就如同与有生命的野兽作战。最后一段,作为文章的结尾,作者又提到与野兽般的大火之战,人类不一定就是胜者。火可能是赢家,似乎火是有生命的。选项D是正确的。

本文转载自网络,如对您的侵权,请联系站长删除!

英语相关阅读

请以少年暴力(teen violence)为主题写一篇短文,内容包括: ________ 回答下列题 What can we conclude from this passage? Today, most of people won't study either Greek or Latin because________ According to this passage, all educated Europeans of the seventh century were expected to study ________ 回答下列题 Where is the Corn Belt located? 回答下列题 A backfire is started 回答下列题 In the final paragraph the writer advises us to________ In the fourth paragraph the writer is angry because________ The reader learns that toxic chemicals get into our food________回答下列题 The way for marmot to keep warm is.________回答下列题回答下列题 Not only the switches but also the old wiring ________ changed. 你(Li Yuan ) 收到朋友 Xiao ?Ming 的 e-mail, 他在邮件中谈及买车计划。请在回信中 说明你对买车的看法,内容包括: ·私家车的好处(如舒适、便捷等); ·私家车的弊端(如交通拥挤、环境污染、停车困难等); ·你的建议。 **************************************? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ??? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? A.I'm very pleased to be here ? ? ? ? ? ? ?B.Did you ever find each other C.But it was a miracle ? ? ? ? ? ? ? ? &nbs How does Tetsuro Matsuzawa explain Ayumu's performance in the game? A.Ayumu uses synesthesia. B.Ayumu is cleverer than most chimps. C.Chimps recall things faster than people. D.Chimps ar Where does Humphrey get the inspiration for his idea? A.From an experiment. ? ? ? ? ? ? B.From a conference C.From a research on chimpanzees. ? D.From the colo Which of the following is true of Nicholas Humphrey? A.He thinks Ayumu has an amazing memory. B.He believes that Ayumu sees the colors of numbers. C.He was inspired by Primatologist Tetsuro Ma What is Ayumu famous for? A.His gift in playing computers. B.His talent in calculating numbers. C.His skill in tapping the numbered squares. D.His amazing performance in a memory game.